RULO PASTA
MALZEMELER :
- 3 ADET YUMURTA
- 1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
- 1 SU BARDAĞI UN
- KABARTMA TOZU
- VANİLYA
- YAĞLI KAĞIT
- 1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
- KREMŞANTİ
- 1 ÇAY BARDAĞI SÜT
- İSTEĞE GÖRE MEYVE (MUZ,ÇİLEK,FRAMBUAZ,VİŞNE,KİVİ VS.)
3 YUMURTA İLE BİR SU BARDAĞI ŞEKERİ ÇIRPIN.İÇİNE UN,KABARTMA TOZU,VANİLYAYI EKLEYİN VE ÇIRPIN.YAĞLI KAĞIT TEPSİYE YAPIŞMASIN DİYE.BİR KAŞIK ELİNİZLE SÜRÜN YAĞLI KAĞIDI ÜZERİNE KOYUN.PANDİSPANYA HAMURU KAĞITIN ÜZERİNE DÖKÜN.180 DERECE DE 8 DAKİKA PİŞİRİN SONRA ÇIKARIP FIRINDAN RULO ŞEKLİNDE YAĞLI KAĞITLI BİR POŞETE BAĞLAYIN BUZDOLABINDA 1 SAAT BEKLETİN. İÇİNE KREMŞANTİ VE SÜTÜ ÇIRPTIĞINIZ HARÇI PANDİSPANYANIN SÜRÜN İÇİNE MEYVELERİ KOYARAK SARIN.KREMŞANTİ KALDIYSA ÜZERİNE DE SÜRÜNÜZ.AFİYET OLSUN.
Yorumlar
Yorum Gönder