RULO PASTA TARİFİ




                                                    RULO PASTA

MALZEMELER : 

  1. 3 ADET YUMURTA
  2. 1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
  3. 1 SU BARDAĞI UN
  4. KABARTMA TOZU
  5. VANİLYA 
  6. YAĞLI KAĞIT
  7. 1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
İÇ MALZEME:

  1. KREMŞANTİ
  2. 1 ÇAY BARDAĞI SÜT
  3. İSTEĞE GÖRE MEYVE (MUZ,ÇİLEK,FRAMBUAZ,VİŞNE,KİVİ VS.)
YAPILIŞI:

3 YUMURTA İLE BİR SU BARDAĞI ŞEKERİ ÇIRPIN.İÇİNE UN,KABARTMA TOZU,VANİLYAYI EKLEYİN VE ÇIRPIN.YAĞLI KAĞIT TEPSİYE YAPIŞMASIN DİYE.BİR KAŞIK ELİNİZLE SÜRÜN YAĞLI KAĞIDI ÜZERİNE KOYUN.PANDİSPANYA HAMURU KAĞITIN ÜZERİNE DÖKÜN.180 DERECE DE 8 DAKİKA PİŞİRİN SONRA ÇIKARIP FIRINDAN RULO ŞEKLİNDE YAĞLI KAĞITLI BİR POŞETE BAĞLAYIN BUZDOLABINDA 1 SAAT BEKLETİN. İÇİNE KREMŞANTİ VE SÜTÜ ÇIRPTIĞINIZ HARÇI PANDİSPANYANIN SÜRÜN İÇİNE MEYVELERİ  KOYARAK SARIN.KREMŞANTİ KALDIYSA ÜZERİNE DE SÜRÜNÜZ.AFİYET OLSUN.  



Yorumlar